Поредна атака от председателя на ПГ на ДПС към премиера акад. Николай Денков.  В открито

...
Поредна атака от председателя на ПГ на ДПС към премиера акад. Николай Денков. 
В открито
Коментари Харесай

Пеевски към кабинета: С открита тревога наблюдавам Вашата управленска безпомощност

Поредна атака от ръководителя на ПГ на ДПС към премиера акад. Николай Денков. 

В намерено писмо Делян Пеевски още веднъж подлага на критика реакцията на държавното управление по отношение на усложнената зимна конюнктура от последните дни. 

По думите му, министър-председателят не се оправя с ръководството. Пеевски пише: " С паника следя Вашата управническа беззащитност да се справите с климатично предизвикателство, снеговалеж,  характерно за тези ширини по това време на годината... И вместо решителни и действителни дейности от страна на министър-председателя, Вие греете в новините с много съмнителна пиар акция. Онлайн министър председател, вместо виновна изпълнителна власт. Това е доста смущаващо. "  

Председателят на ПГ на Движение за права и свободи добавя:  " Лошото, господин Премиер, е че по този метод хората губят доверие в политиците и страната си. А когато няма доверие, всеки стартира да се избавя по единично....Но Вашата некадърност да водите страната и държавното управление в рецесия, не можем да компенсираме и няма да останем безмълвни пред управническия ви неуспех. Защото, още веднъж ще Ви припомня, Вие сте министър председател не за личен комфорт и авторитет, а с цел да служите на хората. И това е неотменимо. "

Преди дни Делян Пеевски отново обвини кабинета в безпомощност и даже предложи да бъде номиниран за министър председател, като съобщи, че няма да избяга от отговорност и постоянно ще работи за хората. 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР